За нас

Кои сме ние?

„Секюрити енд Трейнинг Консултинг” ООД е основана през 2016г., с цел да покрие нуждите от предоставяне на консултантски услуги по обезпечаване на физическата сигурност – както на отделни лица, така и на корпоративни клиенти. Както с физически и корпоративни клиенти, работим усилено и със държавни структури и организации, от сферата на сигурността.

Освен консултации по отношение физическата сигурност, ние провеждаме и практически обучителни семинари на различна тематика, в областта на безопасно и правилно боравене с огнестрелни оръжия, в различни ситуации.

Достигнахме нивото на необходимост от разширяване за да задоволим изискванията на нашите клиенти отваряйки този интернет магазин с аксесоари, тунинг компоненти и резервни части, като в процес на изграждане е и оръжейна работилница

Продукти и услуги

Ремонтни комплекти

Предлагаме огромна гама от резервни части и компоненти за тунинг, както за късо така и за дълго стрелково оръжие.

Поддръжка

Поддържаме линия от висококачествени продукти за подръжката на вашето оръжие.

Консултации по Сигурност

Имаме дългогодишен опит в сферата на сигурността и за нас е удоволствие да предложим нашата експертиза за следващия ви проект.

Обучение

Предлагаме разнообразни курсове за тактическо и стрелково обучение. Свържете се с нас.

Оръжейна работилница

Предстои да отворим оръжейната си работилница, където ще можем да предложим наистина цялостно обслужване, ремонт и поддръжка на вашето оръжие.

Аксесоари

Очила за балистична защита, антифони, колани кобури. При нас ще намерите всичко, от което се нуждаете за вашата тренировка и професионални задължения.

Регистрирайте се!

Регистрациятата на профил в нашия магазин ще ви предостави възможността да пазарувате лесно и удобно, както и да сте постоянно информирани за всички наши нови продукти, промоции и специални оферти.

0
Регистрирани клиенти
0
Продукти
0
Стратегически партньорства
0
Обучителни Курсове